Головного люстратора обиратимуть знову

Артур Корсунь
середа, 08 Березень 2017, 01:36
0
Склад конкурсної комісії, яка обирає кандидатів на вакантні посади Міністерства юстиції, затверджений у травні 2016 року / minjust.gov.ua

Друга спроба обрати директора Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції не мала успіху.

Заслухавши минулої п’ятниці конкурсні пропозиції претендентів і провівши співбесіди з Назаром Крупчаком, Антоном Овчаренком та Олександрою Чіковані, члени конкурсної комісії вирішили не визначати переможця.

Найближчим часом Міністерство юстиції має оголосити новий відбір та запросить  представників громадських організацій та ЗМІ стежити за процесом відбору. Включати представників громадськості до складу конкурсної комісії у відомстві наміру не мають – аби не порушити умов для обрання керівників інших департаментів.

Як відомо, склад конкурсної комісії, яка обирає кандидатів на вакантні посади державної служби категорій “Б” і “В” апарату Міністерства юстиції України та категорії “Б” територіальних управлінь юстиції, призначення яких здійснюється Державним секретарем міністерства, затверджений у травні 2016 року. Очолює її керівник секретаріату державного секретаря Андрій Потьомкін. Кандидатури розглядають директор департаменту державної реєстрації та нотаріату Віталій Гайдук, заступник директора департаменту з питань судової роботи та банкрутств Юрій Моісеєв, директор департаменту з питань правосуддя та національної безпеки Олександр Олійник, директор Департаменту державної виконавчої служби Дмитро Поліщук, та директор департаменту персоналу Наталія Сова.

Як писали “Кадри”, посада директора департаменту з питань люстрації вакантна з листопада 2016 року.

Залишити коментар