Радниця Насалика замінила Діденка в Міненерговугілля

Артур Корсунь
вівторок, 07 Березень 2017, 06:52
0
Наталія Бойко вільно володіє англійською, німецькою та російською мовами / mpe.kmu.gov.ua

Випускниця Львівського національного університету імені Івана Франка Наталія Бойко призначена заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції.

До призначення на посаду 27-річна Наталія Бойко працювала радником міністра енергетики та в Адміністрації президента України, була менеджером підтримки Національної ради реформ. До березня 2015-го два роки студіювала правові аспекти підписання Угоди про Асоціацію між ЄС та Грузією, Молдовою і Україною в Університеті Кіль (Німеччина) та консультувала проекти в українському секторі нафти і газу у Франкфурт-на-Майні (Німеччина). Кар’єру правника почала 2011 року, коли закінчила магістратуру юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка. З того ж року підвищувала кваліфікацію на юридичному факультеті Університет Гумбольдта в Берліні (Німеччина) та в Інституті економіки і енергетики Токіо (Японія). Вільно володіє англійською, німецькою та російською мовами.

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості Наталія Бойко куруватиме напрямок європейської інтеграції, за який до відставки відповідав Ігор Діденко.

Як писали “Кадри”, у грудні 2016 року Ігор Діденко звільнив посаду заступника міністра енергетики та вугільної промисловості.

Залишити коментар