Держлісагентство шукає керівників обласних лісгоспів

Артур Корсунь
понеділок, 27 Лютий 2017, 12:14
0
Керівник Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич налаштована повністю оновити систему управління лісовою галуззю / lesovod.blogspot.com

Державне агентство лісових ресурсів оголосило відбір кандидатів на десятки вакантних посад.

Насамперед шукатимуть претендентів на керівні посади у  Запорізькому, Івано-Франківському, Луганському, Рівненському, Харківському, Хмельницькому, Чернігівському обласних управліннях лісового та мисливського господарства, а також Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Посадовий оклад начальника визначений на рівні 6800 грн., проте йому допачуватимуть надбавки за вислугу років та за ранг державного службовця.

Також оголошені конкурси на вакантні посади перших заступників-головних лісничих Дніпропетровського та Миколаївського обласних управлінь,  заступника начальника-головного інженера Тернопільського обласного управління, заступника начальника Вінницького обласного управління, заступника начальника-завідувача сектора планування та економічного аналізу Миколаївського обласного управління, заступників начальника-начальників відділу фінансів та економіки Луганського та Херсонського обласних  управлінь.

Для участі в конкурсі кандидати мають подавати копію паспорта громадянина України, письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, резюме, письмову заяву про відсутність заборон перебувати на державній службік, копію документа про вищу освіту, особову картку, е-декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Проведення конкурсу заплановане на останню декаду березня 2017 року.

Залишити коментар