У березні оберуть 13 голів РДА

Артур Корсунь
п’ятниця, 24 Лютий 2017, 10:20
0
Дмитро Наталуха (ліворуч) та Михайло Лев (у центрі) очолювали Лиманську та Саратську районні державні адміністрації Одеської області

Президент Петро Порошенко оголосив конкурси на зайняття посад голів районних державних адміністрацій у восьми областях.

Найбільше вакансій в Одеській області – чотири. Без повноправного управління наразі Захарівська, Лиманська, Окнянська та Саратська РДА. По парі керівників слід знайти для Херсонщини – у Каланчак та Олешки, а для Чернігівщини – у Новгород-Сіверський та Носівку. Також відбудуться конкурси на посади голів Костянтинівської РДА (Донецька обл), Хорошівської РДА (Житомирська обл.), Вільшанської РДА (Кіровоградська обл.), Липоводолинської РДА (Сумська обл.) та Печенізької РДА (Харківська обл.).

Заяву із зазначенням основних мотивів щодо участі в конкурсі слід подати до 9 березня 2017 року. Кандидати також мають представити копії паспорта громадянина України та документів про освіту, резюме у довільній формі, заповнену особову картку, письмову згоду на проходження перевірки за Законом “Про очищення влади”, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Відбір кандидатів планується провести 14 березня 2017 року в Києві. Окрім обов’язкового тестування на знання українського законодавства, претенденти на посаду розв’язуватимуть ситуативні завдання та пройдуть співбесіду.

Залишити коментар