Як відбирали директора Департаменту з питань люстрації. ВІДЕО

Артур Корсунь
п’ятниця, 20 Січень 2017, 15:17
0
Найбільшу кількість балів на тестуванні набрала Олександра Чіковані, головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичної роботи та взаємодії з громадськими інститутами департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції / youtube.com

Заключний етап конкурсного відбору на посаду директора департаменту люстрації Міністерства юстиції України проводили 20 січня 2017 року.

До першого етапу конкурсу – тестування на знання законодавства – були допущені 10 кандидатів. Запитання для випробування підготували у Нацагентстві з питань держслужби. Колишній спеціаліст першої категорії Посольства України в Грецькій Республіці Дмитро Макаренко на тестування не з’явився. За результатами випробування спеціаліст першої категорії відділу опрацювання вхідної  кореспонденції цивільної юрисдикції управління забезпечення автоматизованого документообігу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних  кримінальних справ Вадим Бондар і юристконсульт ТОВ Юридична компанія “Бі Кей Бі” Аліса Дуброва набрали менше 24 балів і припинили боротьбу.

Найбільшу ж кількість балів на тестуванні набрала Олександра Чіковані, яка два роки працює головним спеціалістом відділу інформаційно-аналітичної роботи та взаємодії з громадськими інститутами департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції. До цього працювала в Державному космічному агентстві, Державній службі України з питань захисту персональних даних. Має досвід роботи у правовій сфері більше 5 років.

Семеро кандидатів успішно впоралися із розв’язанням ситуаційних завдань і потрапили на співбесіду. Це Анна Самойленко, яка очолює “Національну правову палату”, а також Тетяна ЄсикЛюбов КовалевськаНазар КрупчакОлександра ЧікованіНаталія Шевченко та Віталій Яровий.

Як писали “Кадри”, посада директора департаменту з питань люстрації вакантна з листопада 2016 року.

Залишити коментар