Танкіста Дубляна призначили держсекретарем Міноборони

Артур Корсунь
п’ятниця, 30 Грудень 2016, 01:58
0
За рік на посаді заступника міністра-керівника апарату Міністерства оборони Олександр Дублян отримав звання генерал-полковника / ukrinform.ua

Генерал-полковник Олександр Дублян призначений державним секретарем Міністерства оборони.

Призначення відбулося відразу ж після звільнення Олександра Дубляна з посади заступника міністра – керівника апарату МО, у статусі якого він брав участь у відкритому конкурсі й переміг. Тепер він не лише керуватиме міністерським апаратом, а й узгоджуватиме штатний розпис і кошторис, а бюджет військового відомства наступного року 64 млрд грн. Також Олександр Дублян призначатиме та звільнятиме керівників відомчих підприємств та організацій. Директор департаменту кадрової політики МО Олег Яцино, який на конкурсі виборов друге місце, упродовж року перебуватиме у резерві.

У Збройний силах 52-річний Олександр Дублян із 1981 року, коли став курсантом Ташкентського вищого танкового командного училища. Служив в Афганістані, командував танковим батальйоном. Після навчання в Академії Збройних сил України очолював Київський міський військовий комісаріат, керував Центральним управлінням Військової служби правопорядку по Києву та Київській області, а згодом був начальником Військової служби правопорядку в Збройних силах. Брав участь у проведенні антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

На посаді заступника міністра-керівника апарату МО з 7 жовтня 2015 року. Звання генерал-полковника отримав через рік.

Як писали “Кадри”, держсекретаря Міністерства оборони комісія з питань вищого корпусу державної служби обирала із 14 претендентів.

Залишити коментар