Іванкевича затвердили на посаді держсекретаря

Артур Корсунь
середа, 28 Грудень 2016, 16:24
0
У сфері державного управління Віктор Іванкевич працює з 1984 року / facebook.com

Кабінет Міністрів призначив Віктора Іванкевича держсекретарем Міністерства соціальної політики.

Кандидатуру Іванкевича на посаду рекомендувала конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби як переможця відкритого конкурсу. Участь у відборі він брав у статусі заступника міністра-керівника апарату Мінсоцполітики.

У сфері державного управління Віктор Іванкевич працює з 1984 року. Трудову кар’єру він розпочав 1981-го економістом головного планово-економічного управління Мінважбуду УРСР, потім очолював відділ праці та зарплати підприємства Держпостачу УРСР, відділ перспективного розвитку “Укрголовкомплектавтоматики” при Мінмонтажспецбуді УРСР. У 2002-му став заступником гендиректора Інституту фінансової політики, у 2006-му – заступник директора виконавчої дирекції Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.
На міністерську роботу повернувся у 2007-му і три роки працював заступником міністра праці та соціальної політики. До березня 2014-го очолював Інститут розвитку суспільства, громадського здоров’я, соціального страхування та кредитування Федерації профспілок України. З цієї посади знову пішов у заступники міністра й керував апаратом Міністерства соціальної політики.

Залишити коментар