Держсекретаря Мінмолодьспорту обиратимуть іще раз

Артур Корсунь
вівторок, 13 Грудень 2016, 23:21
0
Заступник міністра-керівник апарату Мінмолодьспорту Микола Даневич (ліворуч) не зміг розв'язати ситуативні завдання на конкурсі / dsmsu.gov.ua

П’ятеро кандидатів – заступник міністра-керівник апарату Мінмолодьспорту Микола Даневич, директор ТОВ “Страхова компанія “Спейр” Сергій Левчук, аспірант Національної академії держуправління при президентові України Анатолій Лаврентій, тимчасово безробітний Вадим Ходаковський і директор ДП “Київський експертно-технічний центр Держпраці” Роман Семчук – не змогли переконати членів комісії з питань вищого корпусу державної служби у своїй спроможності обійняти посаду державного секретаря Міністерства молоді та спорту.

Неприступним бар’єром для кандидатів став етап розв’язання ситуативних завдань. Упоравшись із тестовими завданнями на знання законодавства, претенденти не набрали потрібної суми схвальних оцінок членів комісії, аби потрапити на співбесіду. До кінця року має бути проведений іще один відбір державного секретаря Міністерства молоді та спорту.

Як писали “Кадри”, до конкурсу на посаду державного секретаря Міністерства молоді та спорту конкурсна комісія допустила п’ятьох кандидатів.

 

 

Залишити коментар