Головного люстратора виберуть після Водохреща

Артур Корсунь
четвер, 08 Грудень 2016, 02:05
0
Тетяна Козаченко звільнилася з посади директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України у листопаді 2016 року / volynnews.com

Міністерство юстиції України оголосило проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту з питань люстрації.

Документи від кандидатів прийматимуть до 7 грудня 2016 року. До участі в конкурсі допускатимуться всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам, а саме: вища освіта за освітнім ступенем магістра, досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років. Також бажаний досвід ведення судових справ. Окрім цього, кандидат має вміти складати процесуальні документи, представляти інтереси в судах, проводити огляд та аналіз чинного законодавства, організовувати роботу із документами, їх реєстрацію та контроль виконання та ін.

Тестування кандидатів заплановане на 17 січня 2017 року. Відбір претендентів відбудеться 18-19 січня 2017 року.

Посадовий оклад керівника департаменту становити 8615 грн. Йому також платитимуть надбавки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України “Деякі питання оплати праці державних службовців” та Закону України “Про державну службу”.

На час проведення конкурсного відбору роботу департаменту з питань люстрації куруватиме заступник міністра юстиції Сергій Петухов.

Як писали “Кадри”, призначення директором департаменту з питань люстраці Ганни Калинчук, кандидатуру якої схвалював міністр юстиції Павло Петренко, заблокувала заступник міністра-керівник апарату Ганна Онищенко. Посада вакантна з листопада 2016 року після звільнення Тетяни Козаченко.

Залишити коментар