Брату нардепа дали шість місяців випробувального терміну

Артур Корсунь
понеділок, 28 Листопад 2016, 12:24
0
У 2012-14 роках Юрій Гринів керував Інспекцією з питань захисту прав споживачів у Львівській області / varianty.lviv.ua

Юрій Гринів переміг у конкурсному відборі на посаду керівника державного підприємства “Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів”.

З семи пропозицій кандидатів конкурсна комісія Міністерства економічного розвитку і торгівлі України назвала кращою презентацію Гриніва. Державне підприємство він повноправно очолить через шість місяців випробувального терміну. За цей час міністерство перевірятиме, чи відповідає переможець відбору роботі, яка йому доручається.

Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів займається сертифікацією автомобілів і сільськогосподарської техніки, а також сертифікацією ввезених з-за кордону автомобілів.

Юрію Гриніву 41 рік. Починаючи з 2003-го, він працював у представництві Держкомітету з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області. У систему Державної податкової адміністрації перейшов 2005 року. Очолював ДПІ у Франківському районі Львова, у Буському та Городоцькому районах Львівської області. У 2012-14 роках керував Інспекцією з питань захисту прав споживачів у Львівській області. За минулий рік задекларував дохід у 754,5 тисячі гривень.

Брат Юрія Ігор Гринів очолює пропрезидентську фракцію “Блок Петра Порошенка” у Верховній Раді.

Залишити коментар