Пімахова стане першим заступником Соколюка

Артур Корсунь
вівторок, 01 Листопад 2016, 15:43
0
За 15 останніх років Діна Пімахова дійшла до 5-го рангу державної служби / facebook.com

Комісія з питань вищого корпусу державної служби визначилася з кандидатурами на вакантну посаду першого заступника голови Державної міграційної служби України. У кадровому відборі перемогла Діна Піхманова.

На посаду претендували шестеро кандидатів. Усі успішно подолали етап тестування на знання законодавства. Із розв’язанням ситуаційних завдань, яке відбулося 27 жовтня 2016 року, помічник нотаріуса Ірина Баранник, адвокат Юрій Сергієнко, безробітний Павло Коцюбинський і директор державного підприємства “Українські спеціальні системи” Тарас Олійник не впоралися. Натомість начальник управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції Головного управління Державної міграційної служби у м. Києві Діна Пімахова та керівник департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства Державної міграційної служби України Наталія Науменко потрапили на співбесіду. У фіналі члени комісії віддали перевагу Діні Пімаховій, яка за 15 останніх років піднялася з 15-го до 5-го рангу державної служби.

Раніше Діна Пімахова очолювала Департаменту паспортної роботи та громадянства ДМС України, у який прийшла з Міністерства внутрішніх справ, де очолювала управління взаємодії з Верховною Радою. Також кілька місяців працювала в юридичному відділі державного підприємства “Національна енергетична компанія “Укренерго”. Чоловік Руслан Пімахов до 2013 року працював у департаменті Державної виконавчої служби, зараз безробітний.

Наталія Науменко, яку комісія обрала другим кандидатом за результатами конкурсу, матиме можливість посісти посаду у випадку, якщо Діна Пімахова не впорається. Контракт із першим заступником голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк підписує на 5 років.

Залишити коментар