Кого відсіяли з конкурсу на посади у Державному бюро розслідувань. ВІДЕО

Артур Корсунь
вівторок, 01 Листопад 2016, 18:00
0
Наступний етап випробування призначений на 5 листопада / youtube.com

Результати першого етапу відбору кандидатів на керівні посади Державного бюро розслідувань комісія оголосить на засіданні 1 листопада.

Члени комісії розглянуть подані апеляції стосовно тестування на знання законодавства, затвердять переліки кандидатів, які братимуть участь у додатковому тестуванні (якщо буде потреба провести його) та у випробуванні загальних здібностей 5 листопада 2016 року.

Як відомо, у випробуванні 29 жовтня 2016 року взяли участь 55 конкурсантів. За інформацією члена конкурсної комісії Дениса Монастирського, не з’явилися Ігор Репешко, Петро Маслянчук, Ігор Балабан, Ігор Бондарчук, Олег Валендюк, Дмитро Ільчук, Сергій Дерев’янко. Віталій Титич повідомив про перебування на лікарняному. Андрій Швець і Костянтин Прокоп’єв подали заяви про припинення участі в конкурсі, а Олексій Вац – апеляційну скаргу.

Менше 65 балів на тестуванні отримали шестеро кандидатів. Олена Бусол, Дмитро Волонець, Степан Довгунь, Олена Литвин, Ірина Ніжинська і Владислав Федоренко, вочевидь, уже сьогодні припинять боротьбу за посади.

Як писали “Кадри”, перше тестування учасників відбору на посади в Державному бюро розслідувань відбулося у Національному агентстві України з питань державної служби 29 жовтня 2016 року.

Залишити коментар