Переможець кадрового конкурсу отримає випробувальний термін

Артур Корсунь
середа, 26 Жовтень 2016, 13:54
0
Роман Кацмаза (у центрі) отримав найнижчі бали від членів комісії, але переміг у конкурсі на посаду голови Балтської РДА Одеської області / youtube.com

Комісія з питань вищого конкурсу державної служби визначила переможців трьох відборів керівників державних районних адміністрацій Одеської області.

Власник сільського фермерського господарства “Тілець” Віктор Лобач переміг у конкурсі на посаду голови Іванівської районної державної адміністрації. Також у головне крісло пересяде начальник управління агропромислового розвитку Тарутинської РДА Іван Кюссе.

Відбір на посаду голови Балтської районної державної адміністрації виграв Роман Кацмаза. Участь у конкурсі він брав у статусі начальника районного відділу Держгеокадастру. Цю посаду він теж отримав за результатами відбору у червні 2015 року. У відборі ж керівника Балтської РДА сам-один потрапив в етап співбесіди. Комісія чотирьох опонентів Кацмази й довго вирішувала, чи віддавати йому перемогу.

“Загальна оцінка – 9,92 бала. Це одна з найнижчих оцінок, які отримували переможці у попередніх конкурсах” – зазначив голова комісії Костянтин Ващенко. – Тому, вітаючи з перемогою, хочу сказати, що комісія рекомендуватиме Кабінету Міністрів і Адміністрації президента розглянути можливість при підписанні відповідного указу про призначення встановити випробувальний термін від одного до шести місяців”.

Як писали “Кадри”, за посаду голови Іванівської РДА Одеської області змагалися двоє кандидатів, Тарутинської РДА – четверо, Балтської РДА – п’ятеро.

Залишити коментар