Бельцик програв у п’ятьох кадрових конкурсах за день

Артур Корсунь
середа, 26 Жовтень 2016, 17:10
0
Із початку 2016 року Іван Бельцик працює першим заступником голови Окнянської РДА Одеської області, куди перейшов після року роботи на аналогічній посаді в Білогірській РДА на Хмельниччині / facebook.com

Кадрові відбори керівників Миколаївської, Білгород-Дністровської, Овідіопольської, Роздільнянської та Татарбунарської державних районних адміністрацій Одеської області буде оголошено знову.

У трьох перших конкурсах кандидати провалилися на етапах тестування на знання законодавства та розв’язання ситуативних завдань, а в останньому жоден із двох учасників співбесіди не зміг переконати членів комісії з питань вищого корпусу державної служби у своїй готовності очолити РДА.

Не змогли врятувати ситуацію навіть кандидати, які подалися на вакантні посади в держадміністраціях кількох районів одночасно. Так, тимчасово безробітні Андрій Карпенко та Ігор Литвинюк, яких президент Петро Порошенко звільнив цього літа з посад голів Роздільнянської та Овідіопольської РДА відповідно, змагалися за перемогу одразу в трьох конкурсах кожен. Але абсолютний рекорд наразі встановив Іван Бельцик. Він подав документи на участь у конкурсах на вакантні посади керівників Білгород-Дністровської, Овідіопольської, Роздільнянської та Тарутинської і Татарбунарської РДА. Пройшов етапи тестування, розв’язання ситуативних завдань, навіть став фіналістом – і програв.

Іван Бельцик з початку 2016 року працює першим заступником голови Окнянської РДА Одеської області , куди перейшов після року роботи на аналогічній посаді в Білогірській РДА на Хмельниччині.

Стаж державної служби Івана Бельцика – понад 10 років. У 2002-му він закінчив Національну академію управління за спеціальністю “фінанси”. Має кваліфікацію магістра з фінансового менеджменту й живе на одну зарплату, якщо вірити декларації чиновника. До 2014-го Іван Бельцик три роки очолював відділи Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, а до того від кількох місяців до року-півтора перебував на посадах головних і провідних спеціалістів різних департаментів Міністерства фінансів, Національного космічного агентства, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті. Загалом у трудовій книжці 38-річного Івана Бельцика вже 20 записів.

Залишити коментар