Шуліченко провалив випробувальний термін

Маргарита Замкова
вівторок, 11 Жовтень 2016, 09:00
0
Наприкінці минулого тижня Нацполіція навідкрила проти В’ячеслава Шуліченка кримінальне провадження за фактом вимагання хабара в особливо крупних розмірах / nikvesti.com

Голову Миколаївського облавтодору В’ячеслава Шуліченка відсторонили від посади. Міністр інфраструктури Володимир Омелян призначив службову перевірку діяльності підлеглого, проте вже відомо, що Нацполіція наприкінці минулого тижня відкрила проти Шуліченка кримінальне провадження за фактом вимагання хабара в особливо крупних розмірах.

Правоохоронці задокументували, що керівник облавтодору вимагав 400 тисяч гривень від фірми-підрядника, яка проводила ремонт однієї з миколаївських доріг. Місце перебування Шуліченка наразі не встановлене.

На чолі Миколаївського облавтодору В’ячеслав Шуліченко почав працювати наприкінці серпня 2016 року. В.о. голови “Укравтодор” Євгеній Барах замінив ним Андрія Золотька, якого запідозрив у зловживаннях. Шуліченка призначили на посаду з місячним випробувальним терміном, хоч тодішній в.о. голови облдержадміністрації області В’ячеслав Бонь не погодив кандидатуру. Про недоцільність призначення говорив і народний депутат Андрій Вадатурський, вважаючи Шуліченка людиною звільненого Золотька.

До призначення керівником облавтодору В’ячеслав Шуліченко очолював Жовтневий автодор у Миколаївській області й,  за даними ЗМІ, обзавівся великим будинком, кількома земельними ділянок і парою дорогих авто. До слова, мати відстороненого від посади автодорівця Надія Шуліченко очолювала комунальне підприємство “Комбінат громадського харчування” й поплатилася посадою за неякісне харчування дітей.

Як писали “Кадри”, Євгеній Барах очолює Державне агентство автомобільних доріг України тимчасово, з червня 2016 року. Конкурсний відбір нового керівника, який неодноразово обіцяв міністр інфраструктури Володимир Омелян, не оголошений і досі.

Залишити коментар