Храпатому віддали річне секретарство в Нацагентстві підвищення якості вищої освіти

Маргарита Замкова
четвер, 15 Вересень 2016, 15:38
0
За міністра освіти Дмитра Табачника Сергій Храпатий очолював відділ гуманітарної освіти департаменту вищої освіти МОН /facebook.com

Уряд призначив керівника секретаріату Національного агентства з підвищення якості вищої освіти.

До призначення Сергій Храпатий працював головним спеціалістом відділу з питань освіти і науки, молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Секретаріат Кабінету Міністрів. Торік став доктором фізико-математичних наук, за сумісництвом викладає у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка.

За міністра освіти Дмитра Табачника Сергій Храпатий очолював відділ гуманітарної освіти департаменту вищої освіти МОН. На одному із семінарів у КП у стилі свого патрона назвав істориків з Галичини “скотами”.

До складу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти потрапив за делегатською квотою Першого всеукраїнського з’їзду вищих навчальних закладів державної форми власності, який відбувся торік у Київському національному торговельно-економічному університеті. Нацагентство відповідатиме за акредитацію освітніх програм, проведення ліцензійної експертизи щодо можливості видачі ліцензій на провадження освітньої діяльності у сфері вищої освіти.

Сергій Храпатий секретарюватиме у Нацагентстві один рік й отримуватиме місячну заробітну платню за 22-м розрядом. Згідно з тарифною сіткою, затвердженою урядом, це не менше 4811 грн. За декларацією, усе нерухоме майно в родині Храпатого належить дружині Наталії Бутенко, яка викладає економіку у Київському національному університеті ім. Т.Шевченка.

Залишити коментар