Гвозденко далі займатиметься водним господарством

Артур Корсунь
середа, 14 Вересень 2016, 19:34
0
Здобутком в.о. керівника Держводагентства Павла Гвозденка на попередній посаді вважають створення "Рибоохоронного патруля" Києва та Київської області / golovrubvod.kiev.ua

Колишній перший заступник голови Державного агентства рибного господарства працевлаштувався у Державному агентстві водних ресурсів України. Уряд призначив Павла Гвозденка заступником голови й поклав на нього виконання обов’язків керівника відомства.

Посаду Павло Гвозденко перейняв за Іриною Овчаренко, яку уряд звільнив від виконання обов’язків керівника Державного агентства водних ресурсів. Як відомо, на попередньому місці роботи – у відомстві Яреми Коваліва – Гвозденко займався реформуванням рибної галузі та створював “Рибоохоронний патруль” Києва та Київської області. Окрім того, він курував проведення кадрових конкурсів, із червня 2015 року очолюючи комісії з відбору рибного патруля та кандидатів на посади керівників держпідприємств рибгоспу.

Обов’язки керівника Павло Гвозденко виконуватиме до завершення конкурсного відбору, оголошеного на вакантну посаду голови  Державного агентства водних ресурсів.

Як писали “Кадри”, на початку вересня 2016 року уряд скасував розпорядження про виконання Іриною Овчаренко обов’язків голови Державного агентства водних ресурсів України.

Залишити коментар