В Урядовому офісі з питань євроінтеграції відкрилась вакансія директора

Артур Корсунь
понеділок, 12 Вересень 2016, 11:34
0
Наталія Гнидюк два роки координувала імплементацію Угоди про асоціацію України з ЄС / lvivpost.net

Кабінет Міністрів звільнив Наталію Гнидюк із посади заступника Міністра Кабінету Міністрів України – директора Урядового офісу з питань європейської інтеграції.

Урядовий офіс, відповідальний за координацію роботи державних структур у частині імплементації Угоди про асоціацію з ЄС, діяв у складі Секретаріату Кабміну. Наталія Гнидюк очолювала офіс з вересня 2014 року. До того працювала заступником директора державного підприємства “Українські дорожні інвестиції”, першим заступником керівника служби глави Секретаріату президента України, заступником керівника Служби віце-прем’єр-міністра України Секретаріату Кабінету Міністрів, викладала в Національній академії державного управління. Освіту здобула у Київському політехнічному інституті та в Міжнародному університеті у Страсклайді (Шотландія). Також пройшла стажування в апараті кабінету міністрів у Лондоні. Має науковий ступінь кандидата наук із державного управління.

Як писали “Кадри”, торік Єврокомісія давала 90 млн євро на ринкові зарплати управлінцям-реформаторам, та Кабмін не створив програму залучення спеціалістів і не визначив критерії оплати їхньої праці. За словами директора департаменту координації міжнародних програм Мінекономрозвитку Олени Трегуб, написання стратегії координували міністр Кабінету Міністрів Ганна Онищенко та її заступниця Наталія Гнидюк.

Залишити коментар