Островська-Люта оголосила пошук заступника

Володимир Охотний
четвер, 08 Вересень 2016, 09:47
0
Розмір зарплати свого заступника Олеся Островська-Люта вирішила обговорити із кандидатами індивідуально /istpravda.com.ua

Новий керівник Національного культурно-мистецького та музейного комплексу “Мистецький арсенал” Олеся Островська-Люта оголосила кадровий конкурс на посаду заступника директора з економічного розвитку. У штатному розписі держпідприємства така посада наразі відсутня. Та вже з 3 жовтня новий заступник мав би стати до роботи.

Одним із завдань перед віці-директором із економічного розвитку буде координація зовнішнього аудиту та впровадження аналізу фінансової діяльності. Окрім того, заступник займатиметься розвитком і поточним управлінням економічною діяльністю культурно-мистецького комплексу, має розробити бізнес-план на 5 років та налагодити взаємодію з партнерами, донорами та інвесторами.

До здобувачів посади є кілька вимог: вища освіта за напрямом економіка, фінанси чи управління бізнесом, щонайменше трирічний досвід управління компаніями або командами, крупними проектами, досвід впровадження продуктів.

Працювати доведеться у Києві повний робочий день, можливі відрядження. Розмір зарплати директор вирішила обговорити із кандидатами індивідуально.

Вільне володіння англійською та українською мовами, загальна обізнаність у сфері культури Олеся Островська-Люта визначила неодмінними компетенціями для свого заступника з економічного розвитку. Керівництво мистецького державного підприємства очікує на документи від здобувачів до 9 вересня 2016 року.

Як писали “Кадри”, на початку липня Олеся Островська-Люта перемогла у відкритому відборі гендиректора “Мистецького арсеналу”, який проводило Державне управління справами. Після призначення на посаду керівник державного підприємства заявила про вакансії заступників директора з питань розвитку, юридичних і економічних питань.

Залишити коментар