Кличко призначив керівника “Київпастрансу” без конкурсу

Артур Корсунь
середа, 07 Вересень 2016, 09:04
0
До крісла керівника "Київпастрансу" Дмитро Левченко (праворуч) ішов з 2014-го, коли став заступником гендиректора Сергія Майзеля (ліворуч) /facebook.com

Київський міський голова Віталій Кличко призначив Дмитра Левченка генеральним директором комунального підприємства “Київпастранс”.

Розпорядження мера датоване 30 серпня 2016 року.

levch

 

Попри ПУБЛІЧНУ обіцянку обрати керівника цього КП і КП “Київреклама” через прозорий конкурс, Віталій Кличко призначив його 30.08 своїм рішенням. А конкурси мали би запуститися з 1 вересня. Тому ще раз вітаю! Справжній господар свого слова – сам дав, сам взяв назад!” – прокоментувала призначення Оксана Величко, член Антикорупційної ради при Київському міському голові.

Новому керівнику “Київпастрансу” 29 років. Народився Дмитро Левченко у м. Кам’янське на Дніпропетровщині у сім’ї військовослужбовця. У столиці закінчив ліцей міжнародних відносин і здобув диплом магістра Київського міжнародного університету за спеціалізацією “адміністративний менеджмент”. Зараз навчається на кафедрі регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Академії управління при Президентові України.

Трудову діяльність розпочав із посади фахівця з урядових закупок у ДП “Нафтогаз” у 2006 році. У “Київпастранс” прийшов 2014 року – й одразу на посаду заступника генерального директора Сергія Майзеля, який нині очолює департамент транспортної інфраструктури столиці.

“Я маю перспективне бачення розвитку КП і працюватиму над шляхами вдосконалення єдиної цілісної транспортної системи, яка б містила громадський та приватний транспорт, транспортні магістралі та інфраструктурні об’єкти. Визначатиму стратегічні пріоритети, користуючись інноваційними транспортними рішеннями, орієнтованими на зручність та комфорт мешканців столиці. Найближчим часом, взявши за основу європейську практику, маю на меті примножити досягнуті результати”, – заявив Дмитро Левченко після призначення на посаду.

Як писали “Кадри”,  Сергій Майзель очолив Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації за п’ять днів до вступу в силу нового закону “Про державну службу” з 1 травня 2016 року.

Залишити коментар