Качур ціле літо готувався до роботи у Світовому банку

Маргарита Замкова
вівторок, 30 Серпень 2016, 13:36
0
На роботу в Міністерство фінансів Роман Качур перейшов у березні 2014-го з департаменту економіки та інвестицій КМДА /rbc.ua

Іще один керівник Міністерства фінансів часів Наталії Яресько залишив відомство. Уряд погодив звільнення Романа Качура з посади заступника міністра.

Заяву про відставку Роман Качур подав іще у травні 2016 року, через місяць після приходу на міністерську посаду Олександра Данилюка. Тепер колишній заступник міністра представлятиме Україну у Світовому банку.

Роман Качур є сином Павла Качура, колишнього міністра будівництва, архітектури та ЖКГ, народного депутата та голови Сумської обласної державної адміністрації. Має диплом магістра з економіки “Києво-Могилянської академії”. Також навчався у Північно-Західному університеті в Іллінойсі, Школі менеджменту Келлог у Чикаго, брав участь у Програмі експертів високого рівня у Берліні. Із 2004-го по 2010-й обіймав керівні посади в інвестиційній компанії “ІТТ-інвест” та інвестиційній групі “Меріт”. До березня 2014 року працював заступником директора департаменту економіки та інвестицій КМДА, звідки перебрався у Міністерство фінансів у заступники Наталі Яресько.

Після звільнення Романа Качура заступниками міністра фінансів Олександра Данилюка залишаються Євген Капінус, Сергій Марченко, Юрій Буца та Оксана Маркарова. Остання – єдина у відомстві, хто працював із Наталею Яресько.

Як писали “Кадри”, одразу після призначення Олександра Данилюка міністром економіки посади заступників залишили Артем Шевальов і Олена Макеєва.

Залишити коментар