Попова покидає відомство Стеця

Володимир Охотний
середа, 03 Серпень 2016, 10:49
0
Маючи економічну освіту, заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова ніколи не працювала у засобах масової інформації / ukrinform.ua

Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова оголосила про свою відставку.

“Я залишаю уряд. Не згідна з атаками на журналістів та свободу слова збоку окремих політиків та політичних організацій. Не можу прийняти відсутність відповідної реакції на ці атаки”, – пояснила своє рішення Тетяна Попова.

Чиновниця пов’язує свою відставку із ситуацією навколо сайту “Миротворець”, який опублікував оссобисті дані представників ЗМІ, акредитованих у самопроголошених ЛНР і ДНР. Тетяна Попова підтримала журналістів, за що отримала критичні зауваження від представників громадянського суспільства.

На посаді заступника Тетяна Попова з 4 лютого 2015 року, коли й було створене Міністерство інформаційної політики. Із того часу її ім’я неодноразово згадувалося в контексті заяв представників ЗМІ і волонтерів, які звинувачували міністерство у бездіяльності у східних регіонах та в зоні проведення АТО.

У 2014-2015 роках Тетяна Попова була радником міністра оборони та членом Громадської ради при Національній раді з питань телебачення та радіомовлення. До того з 1992 року працювала в рекламній галузі. У 2010 році отримала нагороду Всеукраїнської рекламної коаліції “Слід у рекламі” за вагомий внесок у розвиток українського рекламного ринку. Маючи економічну освіту, Тетяна Попова ніколи не працювала у засобах масової інформації.

Залишити коментар