Гонтарева шукає собі нового заступника

Артур Корсунь
вівторок, 02 Серпень 2016, 14:37
0
Після відставки з посади заступника голови НБУ Владислав Рашкован зосередиться на створенні приватної компанію SD Capital для залучення іноземних інвестицій в українську економіку /facebook.com

Громадянин України з повною вищою освітою або науковим ступенем у галузі економіки, фінансів чи права та понад 10-річним досвідом роботи в органі законодавчої влади або на керівних посадах в інших органах державної влади чи в міжнародних фінансових організаціях і з бездоганною діловою репутацією може претендувати на місце заступника голови Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Вакансія керівника фінансово-адміністративного блоку з членством у правління НБУ відкрилася 1 серпня 2016 року – після відставки Владислава Рашкована. У Нацбанк він прийшов у квітні 2014 року, очоливши департамент стратегії та реформування банківської системи. До цього був фінансовим директором однієї з провідних міжнародних фінансових організацій, керував банківським комітетом Американської торгової палати. Обов’язки заступника голови Нацбанку почав виконувати у листопаді 2014-го.

Тепер уже колишній заступник Гонтаревої зосередиться на створенні приватної компанію SD Capital, партнера для великих іноземних компаній при інвестуванні в українську економіку.

“У компанії займатимуся тим, що вмію найкраще: стратегія, трансформація великих організацій, M&A в реальному та фінансовому секторі”, – зазначає Владислав Рашкован.

Основні ж завдання, які стоятимуть перед наступним заступником голови НБУ, полягатимуть у забезпеченні високої ефективності процесів Нацбанку за напрямами фінансового контролінгу, бухгалтерського обліку та господарського забезпечення. Для цього йому знадобиться успішний досвід роботи на керівних посадах за напрямком “Фінанси” у комерційному банківському секторі або в компаніях “Великої четвірки” (PricewaterhouseCoopers, Deloitte (Делойт), Ernst & Young (Ернст енд Янг) та KPMG). Також не зайвими будуть глибокі практичні знання банківського ринку, законодавства та міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та звітності, стратегічне мислення, орієнтація на результат, стресостійкість, здатність виступати агентом змін, успішний досвід централізації бухгалтерських функцій та функцій фінансового контролінгу, галузеві сертифікати ACCA, Dipifr, CFA та вільне володіння англійською мовою.

Для розгляду кандидатури претендентові слід надіслати на електронну адресу cv@bank.gov.ua резюме, мотиваційний лист (до 500 символів), інформацію про осіб, які можуть надати рекомендації. Кінцевий термін подачі резюме та мотиваційних листів – 15 серпня.

Як писали “Кадри”, головою департаменту банківського нагляду НБУ на початку травня 2016 року стала Наталя Дегтярьова, колишній директор внутрішнього контролю “Промінвестбанку”.

Залишити коментар