У Мінфіні шукають головного кібернетика

Артур Корсунь
понеділок, 01 Серпень 2016, 15:50
0
"Головфінтехом" тимчасово керує Юрій Голубчик (праворуч) - один із ініціаторів проекту "Є-Дата", який контролює державні кошти /e-data.gov.ua

Міністерство фінансів долучилося до конкурсних відборів кандидатів на посади директорів державних підприємств. До 27 серпня 2016 року прийматимуться заявки від претендентів у керівники “Головного проектно-виробничого і сервісного центру комп’ютерних фінансових технологій”.

Держпідприємство займається цифровим забезпеченням діяльності Міністерства фінансів. Сюди входять інформаційно-аналітичні системи, програмні комплекси і прикладне програмне забезпечення для потреб фінансових органів та інших органів виконавчої влади.

Від кандидата в директори держпідприємства вимагається бути в українському громадянстві, мати повну вищу освіту економічного або технічного спрямування з урахуванням основних напрямів діяльності підприємства за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра чи спеціаліста, володіти досвідом роботи на керівних посадах не менше 3 років. Та основні компетенції претендент має проявляти у сфері інформаційних систем та технологій, зокрема у плануванні та реалізації IT-проектів за міжнародними та вітчизняними стандартами.

Зараз “Головфінтехом” тимчасово керує Юрій Голубчик. Він є одним із бізнес-аналітиків проекту “Є-Дата”,  який дозволяє у режимі реального час спостерігати за витрачанням державних коштів.

 

Залишити коментар