Мінкульт шукає голову цирків усієї України

Артур Корсунь
вівторок, 19 Липень 2016, 19:18
0
Заслужений артист України Анатолій Стеценко тимчасово виконуэ обов'язки генерального директора – художнього керівника "Державної циркової компанії України" /buro247.ua

Міністерство культури України оголосило конкурс на посаду генерального директора – художнього керівника державного підприємства “Державна циркова компанія України”.

Відбір відбуватиметься відповідно до Закону України “Про культуру”. Частину конкурсної комісії становитимуть представники громадськості, яких відберуть шляхом жеребкування згідно із Положенням про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України. За схожою процедурою нещодавно вибирали членів конкурсної комісії для відбору кандидатів на посаду гендиректора “Мистецького арсеналу”.

Документи на участь у конкурсі прийматимуть до 4 серпня 2016 року. Окрім заяви, автобіографії, копій документа, що посвідчує особу та засвідчує вищу освіту, двох рекомендаційних та мотиваційного листів довільної форми кандидати мають подати проекти програми плану розвитку закладу культури на один рік і на п’ять років.

Посада генерального директора – художнього керівника державного підприємства “Державна циркова компанія України” зараз вакантна. Обов’язки керівника тимчасово виконує заступник гендиректора, заслужений артист України Анатолій Стеценко.

 

Залишити коментар