Конкурсна комісія НАЗК перетнула екватор відбору кандидатів

Артур Корсунь
середа, 06 Липень 2016, 11:49
0
До проходження співбесіди запрошено 358 кандидатів на вакантні посади в Національному агентстві з питань запобігання корупції /facebook.com

Конкурсна комісія Національного агентства з питань запобігання корупції провела співбесіди із 46 претендентами. Із них 18 рекомендовані до призначення у департаменти організації роботи із запобігання та виявлення корупції і моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції.

Раніше, 4 липня конкурсна комісія відібрала із 52 претендентів 12 кандидатів на призначення у департаменти антикорупційної політики і організації роботи із запобігання та виявлення корупції.

1 липня конкурсна комісія провела співбесіди з 46 претендентами, після яких 15 осіб будуть призначені в апарат НАЗК: в адміністративний департамент, відділ правового забезпечення, сектор запобігання та виявлення корупції в НАЗК, сектор внутрішнього аудиту та сектор режимно-секретної та мобілізаційної роботи.

30 червня за результатами співбесіди конкурсна комісія рекомендувала призначити 13 осіб у департамент організаційного та кадрового забезпечення, адміністративний департамент, управлінні бухгалтерського обліку та звітності.

Загалом з початку проведення етапу співбесід конкурсна комісія переслухала понад 50% кандидатів.

Як писали “Кадри”до проходження співбесіди запрошено 358 кандидатів на вакантні посади в Національному агентстві з питань запобігання корупції.

Залишити коментар