Відставного генерала знову пустили до державних справ

Володимир Охотний
середа, 22 Червень 2016, 14:10
0
Перебуваючи на державній службі, Іван Куцик (ліворуч) часто вручав нагороди керівництву санаторіїв і пансіонатів для чиновників / kvitkapolonyny.com

Тимчасово виконуючий обов’язки керівника державного управління справами Сергій Борзов отримав у заступники досвідченого апаратника –  колишнього першого заступника керівника Апарату Верховної Ради України Івана Куцика.

Цікаво, що Куцик уже обіймав нинішню свою посаду упродовж 2000-2001 років. У середині 2000-х він також працював у Кабміні, а 2006-го  був радником президента Віктора Ющенка. Відтак перейшов працювати у парламент під керівництво Валентина Зайчука. Торік спікер Володимир Гройсман наділив Івана Куцика, з-поміж іншого, повноваженнями управління майном, що забезпечує діяльність Верховної Ради, та організовувати її фінансово-господарське та матеріально-технічне забезпечення. Фактично, Іван Куцик відповідав за забезпечення соціально-побутових, житлових та інших умов діяльності народних депутатів, за матеріально-технічне забезпечення діяльності тимчасових комісій та управляв адміністративними будинками, підприємствами і організаціями, які забезпечують діяльність Верховної Ради. Обов’язки Івана Куцика в ДУС наразі не визначено. Найближчим часом має відбутися перерозподіл сфер відповідальності між заступниками.

Окрім досвіду управління апаратом державних органів влади, Іван Куцик встиг зробити кар’єру правоохоронця. Службу в міліції він почав конвоїром, а в перші роки 2000-х отримав спеціальні звання від полковника до генерал-лейтенанта міліції.

Зауважимо, що нинішній керівник  Держуправлінням справами у статусі в.о. перебуває з 28 серпня 2015 року. Попередник Сергія Борзова Сергій Березенко обрався депутатом Верховної Ради.

Залишити коментар