Брат пропрезидентського депутата Хланя очолив бронетанковий завод

Володимир Охотний
п’ятниця, 10 Червень 2016, 18:00
0
До керма держпідприємства, яке спеціалізується на виробництві та модернізації бронетехніки, Олександр Хлань (у центрі) став у жовтні 2015 року /ukroboronprom.com.ua/

Керівник харківського держпідприємства “Завод імені В.О. Малишева”Олександр Хлань позбувся тимчасового статусу на посаді генерального директора, перемігши у кадровому конкурсі, який державний концерн “Укроборонпром” оголосив 18 квітня 2016 року.

Кадровий відбір на директорські посади в компаніях оборонного сектора відбувається за окремою процедурою, визначеною Законом “Про особливості управління об’єктами державної власності в оборонно-промисловому комплексі”. Прийом документів від кандидатів закінчився іще 27 квітня 2016 року, після чого впродовж двох тижнів претенденти проходили низку спецперевірок.

Олександр Хлань очолив держпідприємство, яке спеціалізується на виробництві та модернізації бронетехніки, у жовтні 2015 року. До того керував Вознесенським консервним заводом і хлібопекарські підприємства. Рідний брат керівника “Заводу імені В.О. Малишева” Сергій Хлань обрався у парламент в окрузі на Херсонщині й перебуває у пропрезидентській фракції.

Залишити коментар