Трипольська перемогла у кадровому відборі сертифікатора залізничних перевезень

Артур Корсунь
п’ятниця, 27 Травень 2016, 10:20
0
На новій посаді Тетяна Трипольська планує довести вагомість вітчизняних сертифікатів до рівня документації німецької залізниці /facebook.com

Кадрова комісія Міністерства інфраструктури завершила відбір кандидата на посаду директора державного підприємства “Орган з сертифікації автоматизованих та автоматичних систем управління та умов процесу перевезень на залізничному транспорті”. Перемогла конкурсна пропозиція Тетяни Трипольської.

Конкурсний відбір проводився вдруге. На оголошеному 9 грудня 2015 року кадровому конкурсі жодна з пропозицій чотирьох учасників не забезпечувала належну ефективність управління підприємством, як її бачить комісія.

На другий конкурс подалися п’ять кандидатів. Один із них на засідання не прибув, тому члени комісії під орудою заступника міністра-керівника апарату Дмитра Роменського, який уперше головував на засіданні, заслухали пропозиції директора ТОВ “Залізницяремсервіс” Петра Марцуна, провідного інженера ДП “Державний науково-­дослідний центр залізничного транспорту України” Тетяни Трипольської та колишніх керівників “Органу з сертифікації автоматизованих та автоматичних систем управління та умов процесу перевезень на залізничному транспорті” Віктора Соколова та Романа Бородая. Перевагу віддали презентації Тетяни Трипольської, яка намірилася вивести вітчизняні сертифікати автоматизованих та автоматичних систем управління та умов процесу перевезень на залізничному транспорті на рівень документації німецької залізниці.

Переможниця кадрового конкурсу родом із Дніпропетровська, живе у Харкові, де й розташоване державне підприємство. Освіту інженера-механіка здобула у Дніпропетровському державному технічному університеті залізничного транспорту, спеціальність “якість, стандартизація та сертифікація” опанувала у Державному інституті перепідготовки кадрів промисловості. Працювала на Дніпропетровському заводі ремонту та будівництва пасажирських вагонів, на Харківському вагонобудівному заводі. Останні 5 років запроваджувала авторську корпоративну систему стандартизації на “Укрзалізниці”.

На посаді директора ДП” Орган з сертифікації автоматизованих та автоматичних систем управління та умов процесу перевезень на залізничному транспорті” Тетяна Трипольська працюватиме на умовах контракту після погодження кандидатури міністром Володимиром Омеляном. Зараз обов’язки директора виконує Геннадій Тимофеєв.

Залишити коментар