Кисельов домовився із Міненерговугілля про своє звільнення

Артур Корсун
четвер, 19 Травень 2016, 15:40
0
Валентин Кисельов усього два місяці провів біля керма ДП "Волиньвугілля" /bug.org.ua

Валентин Кисельов звільнений від виконання обов’язків гендиректора держпідприємства “Волиньвугілля” за угодою сторін. Міненерговугілля припинило його повноваження з 18 травня.

Посаду керівника “Волиньвугілля” Валентин Кисельов прийняв 4 березня 2016 року. Держпідприємство довірили йому на час проведення кадрового відбору гендиректора. Міненерговугілля поставило перед Кисельовим завдання за кілька тижнів підготувати виробничу програму і забезпечити відвантаження вугілля не менше 25 вагонів на добу.

Проте ані 10-річний стаж роботи у вугільній галузі, ані тривалий часу перебування на керівних посадах не допомогли Валентину Кисельову втриматися біля керма держкомпанії більше трьох місяців. Виконати завдання столичному ставленику заважало і несприйняття трудовими колективами шахт “Нововолинська” і “Бужанська”, які входять до складу “Волиньвугілля”.

Кадровий конкурс на заміщення посади генерального директора ДП “Волиньвугілля” оголошений 9 березня 2016 року. Як повідомили “Кадрам” у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості, проведення відбору наразі призупинене через зміну керівництва у відомстві.

Залишити коментар