Скарги доконали: Бреус вилетів з крісла директора з пасажирських перевезень залізниці

Артур Корсун
середа, 20 Квітень 2016, 16:03
0
Планка якісного обслуговування виявилися для Ігоря Бреуса непідйомною/uz.gov.ua

На залізниці нова вакансія. Правління ПАТ “Українська залізниця” звільнило Ігоря Бреуса від виконання обов’язків директора з пасажирських перевезень і сервісу.

Приводом для цього стала поширена у ЗМІ інформація про вкрай незадовільну ситуацію щодо організації роботи у пасажирському секторі залізничного транспорту. Журналісти програми “Гроші”, яка виходить на телеканалі “1+1”, провели експеримент, щоб з’ясувати, як залізничники оббирають українців. Виявилося, що для кожного залізничного маршруту розроблена “рекомендація” – на яку суму має придбати продукції один пасажир. Сума залежить від напрямку подорожі.Після кожного рейсу провідник кладе у “касу” в середньому по 250 грн.  за поїздку. Окрім заробітку на торгівлі, керівництво залізниці проводить так звану “ревізію” після кожної поїздки. Начальники вимагають від провідників  скинутися по 50-200 грн. залежно від маршруту. Гроші віддають просто бригадиру потяга.

Правління ПАТ вирішило провести службову перевірку за фактами, викладеними у телесюжеті. Керівника, який  у подальшому куруватиме напрямок пасажирських перевезень і сервіс, призначать за результатом відкритого відбору.

 

Ігор Бреус виконував обов’язки директора з пасажирських перевезень і сервісу з грудня минулого року.

Раніше “Львівська залізниця” звільнила начальника цеху, який відповідає за забезпечення постіллю і начальник вагонного депо, у якому формувався поїзд №44 сполученням Івано-Франківськ-Київ після сюжету “1+1” про неякісну постільну білизну.

 

Залишити коментар