Жінка III тисячоліття очолила Голосіївську райадміністрацію Києва

Артур Корсун
вівторок, 19 Квітень 2016, 16:20
0
2013 року як генеральний директор ТОВ "Кармен-Центр" Наталія Бондар стала лауреатом національної премії "Жінка III тисячоліття", яку сама й заснувала/zhinka.org.ua

Президент України Петро Порошенко призначив Наталію Бондар керівником Голосіївської райадміністрації. Андрій Мельничук, який з 15 вересня 2014 року виконував обов’язки голови району, повернувся до роботи в постiйній комiсiї Київради з питань транспорту та зв’язку.

Окрім української та російської, Наталія Бондар володіє англійською та іспанською мовами, а також ТОВ “Кармен-центр”, яке спеціалізується на продажу керамічної плитки, сантехніки та виготовленні меблів для ванної кімнати. Компанія належить їй як засновниці з 1991 року. Іще тоді Наталія Бондар працювала заступником директора українсько-іспанського спільного підприємства “Інус”, курувала питання імпорту-експорту між Україною та країнами Європи, США, Мексикою та Китаєм. Зараз її також поважають як організатора міжнародного конкурсу кращого інтер’єру “ІНТЕР‘YEAR”  та співзасновницю національної програми та лауреатку премії “Жінка третього тисячоліття”.

Наталія Бондар ще й жінка різних політичних уподобань. Торік вона балотувалася до Київради від партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, а на виборах 2014-го — від Соціалістичної партії України, членства в якiй набула 2007 року. До цього досвід партійної боротьби здобувала на комсомольському фронті – у 1986-1989 роках вона очолювала комітет ЛКСМУ Київського автомобільного дорожного інституту, де навчалася в аспірантурі. Звісно, як могла намагалася поєднати тонкощі внутріпартійної соціалістичної комунікації з новими капіталістичними віяннями. І це дало результат не лише у бізнесі.

2012 року, у розпал парламентської виборчої компанії,  Наталія Бондар зі свого офісу першого секретаря Київської міської організації СПУ розіслала інструкцію керівникам обласних осередків, як залучити щонайменше 300 тисяч гривень на фінансування партії.  Що партія пропонувала тоді бізнесменам  за таку послугу? – питали у Наталії Бондар.  “Включення до кадрового резерву на держпосади”, – відповіла авторка інструкції. Соцпартія тоді на виборах гучно провалилася.

Достеменно не відомо, чи Наталія Бондар сама інвестувала в “кадровий резерв”. Але свого призначення вона таки дочекалася.

Залишити коментар