Угулава допоможе Долі видобути більше солі

Лазарь Германович
вівторок, 12 Квітень 2016, 14:53
0
Владімер Угулава працюватиме заступником Володимира Долі/agropolit.com

Один із найсильніших учасників конкурсного відбору, експерт грузинського Фонду інновацій та розвитку та антикризовий менеджер Владімер Угулава погодився стати заступником директора ДП “Артемсіль”.

“Я дуже детально вивчав українські державні підприємства і те, що на них відбувається. Рік за роком вони накопичують мільярдні збитки, і кожен громадянин платить за це зі своєї кишені. Потрібно їх приватизувати, бо держава — найбільш неефективний господар, і приклад “Артемсолі” це підтверджує. Зараз мені цікаво показати на прикладі окремого підприємства, що можна переводити на міжнародні стандарти роботи підприємство, — і ситуація зміниться. Щоб її поліпшити, “Артемсіль” потрібно в кінцевому підсумку приватизувати”, – вважає Угулава.

Координація підготовки держпідприємства до приватизації якраз і входитиме до компетенції заступника директроа “Артемсолі”.  Хоча сам Владімер Угулава не проти змінити ще й структуру менеджменту компанії.

“В “Артемсолі” структура менеджменту будується так: директор, заступник директора і заступник директора із загальних питань. Це одноосібне правління. На мій погляд, треба створити раду директорів, куди входитимуть фінанси, маркетинг, логістика і оперативне управління. І всіх їх має об’єднувати спільна мета, до якої треба йти. Також потрібна система мотивації персоналу, а зарплати мають відповідати поставленим цілям. Від цього відштовхуватиметься фінансовий план компанії”, – зазначив  Владімер Угулава.

До призначення на посаду він працював у банківській сфері, страховому бізнесі.

Як писали “Кадри”, виконувач обов’язків директора ДП “Артемсіль” Володимир Доля здобув прихильність кадрової комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України й незабаром офіційно очолить компанію.

Залишити коментар