Омелян прийняв награду “Української залізниці”

Лазарь Германович
п’ятниця, 08 Квітень 2016, 17:56
0
До титулу заступник міністра інфраструктури – керівник апарату Володимир Омелян додав головування у наглядовій раді транспортного гіганта/unian.ua

Наглядова рада ПАТ “Українська залізниця” призначила головою спостережної ради компанії Володимира Омеляна, який віднедавна виконує обов’язки міністра.

На першому ж засіданні ради Володимир Омелян затвердив умови контрактів, які укладатимуться з членами правління ПАТ “Українська залізниця”. Так, упродовж шести місяців дії першого контракту членам правління товариства не виплачуватимуть доплат, надбавок, премій і заохочувальних виплат за результатами роботи. Зазначені бонуси вони зможуть отримати лише у разі продовження строку дії контракту.

“Для кожного з членів правління будуть визначені ключові показники ефективності (КРІs). Якщо за результатами роботи у ці півроку показники будуть виконуватися, то контракт буде подовжений на наступні 2,5 роки і почнеться нарахування бонусів”, – пояснив Володимир Омелян.

За його словами, взамін за ринковий рівень зарплат від керівництва товариства вимагатиметься повна прозорість закупівель, суттєве підвищення ефективності, персональна відповідальність і наведення порядку в компанії.

“Якщо протягом одного-трьох місяців це не почне відбуватися, відбудуться зміни у керівному складі”, – застеріг голова награди.

Як відомо, до складу наглядової ради ПАТ “Українська залізниця” входять директор департаменту державної власності Мінінфраструктури Юрій Гвоздєв, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів, директор департаменту фінансів промисловості Міністерства фінансів Юрій Міськів, заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян і Микола Снітко, перший заступник міністра Кабінету Міністрів Олег Паракуда, перший заступник голови Фонду державного майна Дмитро Парфененко. Посада корпоративного секретаря наглядової ради вакантна. Обов’язки голови правління товариства з 30 березня виконує Євген Кравцов.

 

Залишити коментар